Labels

Wednesday, December 4, 2013

Easy Payment Plan ( EPP)

Apakah Easy Payment Purchase (EPP)?

Terima kasih kepada Public Gold Berhad kerana proaktif dan memahami kita semua. Dengan adanya sistem bayaran secara ansuran ini lebih ramai akan mampu untuk membeli emas untuk simpanan.

EPP merupakan satu cara mudah untuk membeli produk Public Gold secara ansuranMenggunakan sistem ini kita boleh membeli emas / perak dengan 4 kali bayaran dalam masa maksimum 4 bulan. Perkhidmatan ini cuma dikenakan "Admin Fee" sebanyak 0.5% daripada harga belian sahaja. 


Keistimewaan cara ini, anda boleh membeli emas pada harga yang kita persetujui, Anda hanya dikenakan caj perkhidmatan sebanyak 0.5% dari harga belian kita.

 Pembeli yang bijak akan membeli emas pada harga rendah, Jika pada saat harga rendah, kita tiada bajet yang mencukupi, kita bolehlah membeli mengguna kaedah EPP ini. Jika kita membuat bayaran bulan ke 4, harga emas yang kita beli lebih mahal dari harga yang kita beli 4 bulan dahulu, kita tidak perlu membayar perbezaannya, hanya bayar harga emas yang kita persetujui dan caj 0.5%

Cuma kita perlu membayar caj transportation memngikut ietem yang kita beli.

Jika ada yang berminat boleh sms atau whatsApp nama, no ic , no talifon dan email anda kepada saya Asma 0138174166

Atau boleh klik kat sini untuk tengok harga semasa dan mendaftar.

Contoh :Assalamualaikum... milikilah rantai 20gm dan loket 10gm i series 916 dgn bayaran lebih krg rm985 sebulan selama 4 bulan

No comments:

Post a Comment